image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Літературно-музичний вечір під назвою «В росах золотих…»

24 жовтня 2018 року в центральній міській бібліотеці ім. М. Лермонтова відбувся літературно-музичний вечір під назвою «В росах золотих…», на якому представила власну творчість Лідія Суховій.

Лідія Анатоліївна — автор віршів, романсів, білих віршів, оповідань і пісень як українською, так і російською мовами.Талановита жінка час від часу бере участь в літературних конкурсах міського і обласного масштабу. Вона працювала в Палаці дитячої та юнацької творчості хореографом і керівником клубу авторської пісні, зіграла головну роль у виставі за п’єсою Едварда Радзинського.

На літературне свято Лідія Анатоліївназавітала разом зі своїми не менш талановитими дітьми й онуками. Всього у Л. Суховій четверо дітей і семеро онуків, яких улюблена мама і бабуся виховала в любові і розумінні.

Про свою бабусю зворушливо і ніжно розповіли онуки Данило і Дарина, спогадами яких і супроводжувався захід. Протягом усієї зустрічі Лідія Суховійспівала свої пісні під акомпанемент піаніно, на якому грала її дочка Юлія. Тут був присутній і син Лідії Анатоліївни – молодший сержант Віталій Суховій, який проходить службу у роті РХБ захисту. У його виконанні прозвучали пісні про любов до рідної країни, матері, про духовний світ людини.

Приємною несподіванкою для гостей заходу стала танцювальна композиція під пісню «Послухай блюз», яку  подарували присутнім онучки авторки.

Незважаючи на похмуру погоду за вікном, в читальному залі цього дня панувала тепла і затишна атмосфера.Винуватицю торжества шанувальники нагородили бурхливими оплесками, обдарували квітами і висловили своє захоплення її невичерпним талантом і творчістю. Присутні на заході переконалися, що талановита родина Лідії Суховій тонко відчуває слово та музику.

Захід був організований та проведений за підтримки викладачів кафедри української і зарубіжної літератури Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Б. Хмельницького,громадської організації «Інноваційні обрії України»та центральної міської бібліотеки ім. М. Лермонтова.

Бажаємо Лідії Анатоліївні та її родині здоров’я, натхнення та щирих людей поряд!