image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

До уваги керівників організацій та підприємств, фізичних осіб-підприємців, бухгалтерів м. Мелітополь, Мелітопольського, Приазовського та Якимівського районів!

Мелітопольське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області повідомляє.

За умови використання коштів Фонду соціального страхування України прийом звітів від страхувальників за формами за підсумками 2018 року одноразово:

  • Звіт Ф4-ФСС з ТВП (відповідно до Порядку формування та подання страхувальниками звітності по коштах загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням);
  • Звіт щодо сплати заборгованості зі сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування від нещасних випадків на  виробництві та професійних захворювань України (додаток до Постанови правління Фонду від 30.11.2010 №31)

буде здійснюватися з 02 по 21 січня 2019 року за адресою: м. Мелітополь, вул. Бейбулатова, 16.

Також повідомляємо, що Постановою правління Фонду соціального страхування України  від 12.12.2018 №28 затверджено оновлену форму Звіту по заборгованості страхувальника зі сплати страхових коштів до Фонду до повного погашення заборгованості, згідно додатка , який набуде чинності з 01.01.2019. Форма звіту заповнюється страхувальниками, які мають   заборгованість зі сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування України , починаючи зі звіту за I квартал 2019 року, та подається до повного її погашення Мелітопольському відділенню управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області щокварталу до 10 квітня; 10 липня; 10 жовтня; 15 січня.

Довідки за телефонами: 42-67-53, 42-67-55.