image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Зустріли свято з нагородами

22 грудня українці відзначають День Соборності — проголошення акту злуки Української народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

З цієї нагоди на території району відбулися заходи у навчальних закладах та установах культури. Долучилися до святкування важливої дати в історії України й районні керівники. В цей день голова Мелітопольської райдержадміністрації Сергій Селевич та голова Мелітопольської районної ради Олександр Мордик поклали квіти до пам’ятника видатному українському письменникові, борцю за незалежність України, Тарасові Шевченку.

Слід зазначити, що з нагоди свята деякі мешканці району були відзначені обласними нагородами. Так, Сергій Селевич завітав до Новобогданівської об’єднаної громади, де привітав колектив сільської ради, а голові ОТГ Дмитру Хлистуну вручив медаль «За розвиток Запорізького краю». Крім того, напередодні голова райдержадміністрації відвідав Костянтинівську спеціалізовану школу «Прометей». Там він вручив подяку голови Запорізької обласної державної адміністрації за професіоналізм та з нагоди Дня Соборності України вчителю фізичної культури Тетяні Коновальській.