image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Виставка робіт студії «Веселка»та їх мам відкрита у вітринах бібліотеки ім. М. Лермонтова

13:09 03.04.2019

У вітринахЦентральної міської бібліотеки ім. Лермонтова оформлено виставку робіт вихованців образотворчої студії «Веселка» художньо-естетичного компоненту ліцею №9.

На виставці представлено близько 100 робіт юних художників: АнниЗагуменної, ЛаймиТавальбех, СофіїТонкошкур, Дар’їКудрявцевої, МаргаритиСедрякан, ДіаниКорпусової, ТетяниЯковенко, ОлесіСобко. Учні вже тривалий час вчаться художній майстерності в студії образотворчого мистецтва під керівництвом ВолодимираАнтонюка.

Цікаві портрети, пейзажні замальовки, абстрактні композиції – все це дивує своїм колоритом, зачаровує дитячою фантазією та спонукає до роздумів. В роботах юних майстринь можна відчути затишок улюблених місць, любов до певної пори року, побачити, якими в дитячій уяві постають домашні тварини й птахи.

Але ж найголовнішими наставниками та критиками, звичайно, є рідні, які не тільки допомагають у навчанні, а іноді й поділяють це хобі. Адже коли мама разом із донькою малюють і створюють нові шедеври — це особливий час, який усім іде на користь. Мама відволікається від роботи, дитина радіє, що мама з нею на одній хвилі. Удома панує атмосфера творчого безладу і позитиву.

На виставці діти мали змогу похвалитися й роботами своїх творчих матусь в розділі «Малюють мами».

Бібліотека ім. М. Лермонтова запрошує відвідати цю незвичайну виставку, яка працюватимевпродовж квітня.