image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Команда Запорізької області взяла участь у фінальних змаганнях VII Всеукраїнської спартакіади «СИЛА ДУХУ»

18-20 вересня 2019 року спортсмени-аматори команди управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Запорізької області, які отримали травми внаслідок нещасних випадків під час виконання службових обов’язків, виступили на фінальних змаганнях VII Всеукраїнської спартакіади «Сила духу», організованих виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування України у м. Ужгороді на базі спорткомплексу «Юність».

Головною метою Всеукраїнської спартакіади є соціальна реабілітація і створення умов для повернення осіб з інвалідністю до активного життя, залучення органів виконавчої влади та місцевого врядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві.

Команду Запорізької області представили 11 учасників, які вибороли першість на регіональному відбірковому етапі змагань Спартакіади у липні (серед них 4 учасника від Мелітопольського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області):

Армспорт — Вітів М.І. (м. Мелітополь) та Хорошевський М.І.,

дартс — Шунтов А.В. (м. Мелітополь) та Мороз Л.Й.,

настільний теніс — Савенко А.О. та Саламаха Н.О.,

бомбаскет — Зубко С.І. та Тагієва Г.П.,

шахи — Фрішко М.В. (м. Мелітополь),

гирьовий спорт — Ніколайчук М.Г. ( смт. Приазовське) та Машко С.П.

Срібну медаль в особистій першості з бомбаскету за програмою «кидання м’яча у положенні стоячи» здобув неодноразовий учасник змагань Спартакіади  — Зубко Сергій  (м. Токмак).

За результатами триденних змагань, наші спортсмени-аматори здобули п’ятнадцяте місце у загальнокомандному заліку, призери були нагороджені медалями, кубками та цінними подарунками.

Втім, незалежно від нагород, усі учасники спартакіади – переможці! Адже участь осіб із інвалідністю у таких змаганнях – це вже перемога. Своїми успіхами й досягненнями ці люди переконливо доводять, що сила духу перемагає будь-які життєві труднощі.

         Щиро вітаємо наших спортсменів з перемогами, пишаємося Вами, захоплені Вашою мужністю та оптимізмом та бажаємо спортивних успіхів подальшому. 

Відділ медичних та соціальних послуг

Мелітопольського відділення управління виконавчої дирекції

Фонду соціального страхування України у Запорізькій області