image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Увага, розшук!

Запорізькі поліцейські розшукують свідків та потерпілих від злочинних дій небезпечної банди

Поліція Запорізької області звертається до громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо злочинних дій банди, члени якої підозрюються у скоєнні 20 тяжких злочинів на території області.
Нагадаємо, що 30 листопада оперативники Управлінь стратегічних розслідувань і внутрішньої безпеки в Запорізькій області Нацполіції, слідчі слідчого управління ГУНП в Запорізькій області за процесуального керівництва прокуратури області викрили небезпечну банду.
Злочинна група вчиняла тяжкі та особливо тяжкі злочини, зокрема — розбійні напади, пограбування, крадіжки, у тому числі з авто, квартир та особистого майна громадян, викрадення осіб з подальшим вимаганням грошей тощо.
Правоохоронці провели 46 санкціонованих обшуків у помешканнях фігурантів, у місцях зберігання викрадених речей та цехах, де вони переплавляли викрадені кабелі ГТС. Були зібрані докази їх причетності до скоєння 20 тяжких злочинів на території області.
2 та 3 грудня рішенням Орджонікідзевського районного суду міста Запоріжжя організатора та ще чотирьох учасників небезпечної банди було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.
Поліцейські Запорізької області звертаються до громадян: якщо ви були свідками злочинної діяльності банди чи стали потерпілими від їх незаконних дій, або вам відомі факти злочинів, до яких причетні члени угрупування, невідкладно звертайтесь за телефонами (061) 239-21-02, 102 або в інший зручний спосіб.