image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

В Мелітополі госпіталізовано 3 чоловік з підозрою на коронавірус

Сайт мелітопольського міськвиконкому повідомив, що сьогодні до інфекційного стаціонару Мелітопольського ТМО було госпіталізовано 3-х городян.

«У двох з них лікарі діагностували підозру на COVID-19, у третього — ймовірний випадок захворювання на COVID-19, — пишеться в повідомленні. — Біологічний матеріал був направлений до вірусологічної лабораторії Запоріжжя для підтвердження зараження. Стан пацієнтів є середньо важким, загрози для життя немає. Хворі знаходяться під цілодобовим наглядом лікарів».

Нажаль, в повідомленні не було інформації щодо того, чи робили хворим експрес-тести та яким чином вони були виявлені.

Доречі, сьогодні на сторінці голови Запорізької обласної адміністрації Віталія Турінка з’явилось звернення, в якому він розказав про сімох запорожців, які очікують результатів тестування. І пізніше ще:

«З референс-лабораторії Центру громадського здоров’я МОЗ України отримані негативні результати досліджень на коронавірус у трьох мешканців Запорізької області. Ще чотири залишаються в роботі».

Було це 8 годин тому. Цікаво, ця цифра враховує мелітопольців чи ні? А якщо враховує, то чому мелітопольцям інформацію надали лише ввечері?

Дотримуйтесь карантинних заходів, не виходьте з дому без зайвої потреби.

Зберігайте спокій та мийте руки!

Телефон «гарячої лінії» з питань коронавірусу: (0800) 50-32-39.