image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Як тепер будемо їздити в маршрутках

10:25 08.04.2020

З 6 квітня у Мелітополі заборонено пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах всіх мешканців, за винятком працівників деяких закладів та установ (відповідно до постанови Кабміну України від 2 квітня 2020 р. № 255 та рішення місцевої комісії з питань ТЕБ та НС).

Так, до закінчення терміну карантину (до 24 квітня 2020 р.) забороняються регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у міському сполученні, зокрема пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, крім перевезення працівників закладів та установ незалежно від форми власності, які забезпечують: охорону здоров’я, продовольче забезпечення, урядування та надання найважливіших державних послуг, енергозабезпечення, водозабезпечення, зв’язок та комунікації, фінансові та банківські послуги, функціонування інфраструктури транспортного забезпечення, сфери оборони, правопорядку та цивільного захисту, об’єктів критичної інфраструктури, які мають безперервний промисловий цикл.

Умовою проїзду в транспорті буде наявність у водіїв та пасажирів під час перевезення засобів індивідуального захисту (респіраторів або захисних масок, у тому числі виготовлених самостійно). Проїзд буде здійснюватись в межах кількості місць для сидіння в маршрутці, а також за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

Проїзд працівників підприємств, установ та організацій міста буде здійснюватись за умови наявності у них спеціального дозволу. Для його отримання керівникам підприємств, установ та організацій Мелітополя необхідно заповнити заявку за формою із зазначенням № автобусного маршруту. Скановані заявки надсилати на електронну адресу — proizdmlt@gmail.com.

Після опрацювання заявок керівникам підприємств, установ та організацій буде надіслана відповідь із повідомленням про час та місце, де можна забрати необхідну кількість спеціальних дозволів, вказаних у заявці.