image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

«ЧерешнЁво-2020» відбудеться попри карантин

За останні дев’ять років фестиваль «ЧерешнЁво» став уже традиційним. Подивитися на парад, взяти участь в розвагах та скуштувати черешневі страви люди не тільки приходили, а й приїжджали з усієї України. Фестиваль практично став візитівкою Мелітополя і залучав до міста туристів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Незважаючи на те, що карантин став на заваді масовим заходам, Мелітопольська міська влада зробила все можли- ве, аби улюблене свято мелітопольців в цьому році знову від-булося.
— Це наш іміджевий проект, і в цьому році «ЧерешнЁво-2020» буде проведено в рамках активності — музей під відкритим небом. Всі мешканці нашого міста можуть долучитися до фестивалю, щоб побачити всі арт-композиції, які будуть виставлені в Парку культури та відпочинку імені М. Горького. І, звичайно, стати учасниками лотереї, яку буде проведено в рамках цього фестивалю разом з міськими ресторанами і кафе. Запрошуємо мелітопольців та гостей міста долучитись до святкування цієї події, — прокоментувала формат фестивалю «ЧерешнЁво» перша заступниця міського голови Ірина Рудакова.
Розпочнеться фестиваль в режимі онлайн і буде йти майже 5 днів. З 9 по 11 червня відділ культури запрошує всіх бажаючих на своїх сторінках соціальних мереж (Фейсбук і Інстаграм) взяти участь в тематичних майстер-класах.
12 червня (16.00) і 13 червня (10.00) в Парку культури і відпочинку ім. Горького з’явиться Черешневий бульвар, де буде багато смачного, корисного, і, головне, Черешневого!
На круглій фотозоні в парку з улюбленими героями свята можна буде зробити фото або завітати до мистецького простору «Cherry-торія», де цікаво і пізнавально буде йти мова про черешню. А ті, хто прийде в черешневому костюмі, зможуть зареєструватися і безкоштовно кататися на атракціоні у парку.
З 10 по 29 червня розпочнеться проект «ЧерешнЁве меню» за участю мелітопольських ресторанів. Вибравши страви з черешневого меню в міських ресторанах, мелітопольці та гості міста стануть учасниками традиційної черешневої лотереї. Подарунки будуть розіграні у прямому ефірі Інстаграм @viddilkultury_mlt 30 червня серед всіх, хто завітав до ресторанів, скуштував страви з черешні та заповнив анкету учасника.
Буде ЧерешнЁво!