image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Злочинці пограбували та вбили літнього односельця

30 жовтня в одному з приватних будинків у селі Вознесенка знайшли тіло літнього власника оселі з ознаками насильницької смерті.

На місце події виїхали керівники Головного обласного управління Нацполіції та Мелітопольського відділу, працівники кримінальної поліції та слідчо-оперативна група. Слідчі дії та огляд місця злочину проводився за участю експертів криміналістичної лабораторію та кінолога зі службовим собакою. Вилучено речові докази та знаряддя злочину.

Як виявилося, в двір пенсіонера проникло подружжя – 33-річний чоловік та 31-річна жінка і 19-річний юнак, який тимчасово мешкав разом з ними. До речі, чоловіки вже притягувались до кримінальної відповідальності за корисливі злочини. На чужу приватну територію вони зайшли з метою пограбувати літню людину. Але власник, побачивши їх, почав чинити опір. Один із нападників палицею завдав господарю тілесні ушкодження по голові та тулубу, від яких 74-річна людина померла. Це не зупинило грабіжників. Нападники викрали з території будинку велосипед, мобільний телефон, грошові кошти, металеві вироби та інше майно пенсіонера на загальну суму близько семи тисяч гривень, і тільки після цього втекли.

Співробітники кримінальної поліції Мелітопольського відділу поліції спільно з фахівцями управління карного розшуку обласного главку оперативно розкрили тяжкий злочин, вчинений  стосовно літньої людини. За місцем  мешкання грабіжників у ході обшуку вилучено речові докази та частину викраденого майна.

Наразі всім трьом фігурантам повідомлено про підозру у скоєнні  злочинів та обрано запобіжні заходи.

Фото надане відділом комунікації поліції Запорізької області