image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

ПЕРЕВІР СЛУХ!

Громадська організація “Відчуй” продовжує проект з безкоштовною перевіркою слуху. Мелітопольців запрошують на безкоштовне обстеження у четвер, 12 листопада.

12 листопада з 10.00 до 18.00 (з перервою з 13.30 до 14.30) на вході до Мелітопольського міського парку культури і відпочинку імені М. Горького зі сторони вулиці Героїв України у спеціально оснащеному аудіометричним обладнанням автомобілі – «Кабінеті на колесах» – мешканці та гості Мелітополя віком від 7 до 55 років зможуть безкоштовно пройти обстеження та перевірити свій слух.

З 21 вересня «Кабінет на колесах» за 3 місяці відвідає 31 місто України і буде зупинятися в найпопулярніших точках міст, щоб безкоштовно перевірити слух.

Графік маршруту проекту можна знайти за посиланням

Контактна особа 0674634009 Дар‘я виконавча директорка ГО «Відчуй»

 За оцінками ВООЗ, кожна 10 людина у світі втрачає слух. В Україні – це кожна 8 людина. На глухоту та різні порушення слуху в світі хворіють більше 300 млн. чоловік, і до 2050 року це число може зрости до 900 млн. чоловік. Проте 60% випадків втраті слуху можна запобігти, якщо вчасно поставити діагноз.

*«Відчуй» — громадська організація, заснована Людмилою та Андрієм Пишними. З 2011 року системно займається допомогою та соціальною адаптацією людей з порушеннями слуху. За вісім років діяльності організація реалізувала понад 15 всеукраїнських проектів. Серед них: унікальний для України інклюзивний табір, спрямований на соціалізацію дітей із порушеннями слуху, створення креативного простору «ТАМ» та музичного класу «Біг Бах» для тих, хто не чує, цикл уроків про інклюзію для школярів, безкоштовні онлайн-курси жестової мови для широкого загалу та медійний проект “Коли тиша заговорила”.