image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Квести для юних патріотів

Україна! Тисячі людей промовляли це слово в миті щастя, боротьби, втоми, горя… Різною може бути наша Батьківщина. Золотими ланами зустрічає вона трудівника, безкрає небо манить блакиттю митця… Але загарбників завжди зустрічала вона мужністю і силою своїх синів.

З 16 по 20 листопада проведено тиждень до дня Гідності і Свободи України в Костянтинівському районному НВО №1 «Таврія». У зв’язку з карантином вжили необхідних заходів. Так, у класах провели виховні години, учні з 5 по 11 класи малювали плакати та робили фотоколажі, учні початкової ланки робили малюнки та влаштували їх виставку у класі. Також заступник директора з виховної роботи та педагог-організатор організували квести в 8 і 9 класах.

Участь  у квесті поглиблює знання учнів про історію, культурну спадщину України; формує культуру взаємовідносин між людьми, повагу до традицій і звичаїв українського народу; виховує почуття патріотизму; сприяє розвитку пізнавального інтересу, а також навчає працювати в команді. Під час квесту учні  пригадали славу й силу єдиної України.

У процесі гри команди вирішували логічні завдання, здійснювали пошук правильних відповідей, після завершення чергового випробування команди переходили до виконання наступного. Перемогу здобула та команда, що виконала всі завдання найшвидше.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

Кобзар А.О., заступник директора з виховної роботи