image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Акція «Молодь проти наркотиків» в межах проєкту «На варті безпеки Юрівки»

13:41 28.12.2020

Активна молодь міста  та члени флорбольного клубу «Скала» в межах проєкту «На варті безпеки Юрівки» спільно з поліцією об’єднались навколо проблеми, яка вже давно турбує все місто, – розповсюдження наркоадрес та «закладкок» у місті. Проблема глобальна, має масштаб епідемії – активісти у Києві, Львові, Запоріжжі теж знищують наркографіті, а у Харкові місцева влада наймає фірми для боротьби з наркоадресами.

Протягом грудня 50 молодих людей під керівництвом тренерів флорбольного клубу «Скала»  Олександра Семенюка та Михайла Колодко та інспектором ювенальної превенції Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області Миколою Івановим з балончиками фарби вийшли на вулиці міста для того, аби замалювати адреси наркодилерів в інтернеті.

Як зазначає ініціатор проєкту «На варті безпеки Юрівки» Максим Бельчев: «У Мелітополі теж уже майже на кожній вулиці стикаєшся з наркоадресами. Жахливо, що користуються цією рекламою здебільшого діти-підлітки і найчастіше малюють написи біля шкіл. Тому закликаємо всіх небайдужих мелітопольців об’єднуватись та долучатись до акції – замальовувати наргокрафіті на своїх або сусідніх будинках».

Організатори акції вдячні за підтримку та безпеку Мелітопольському відділу поліції ГУНП в Запорізькій області! А всіх небайдужих до розвитку Юрівки запрошуємо долучатись до групи проєкту у фейсбуці https://www.facebook.com/groups/2445552252415706