image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Детінізація обігу земель: у Мелітополі створено робочу групу з проведення інвентаризації ділянок

10:22 25.02.2021

У Мелітополі відбулося засідання робочої групи з проведення інвентаризації земель на території міста, створеної відповідно до розпорядження міського голови.

Захід відбувся під головуванням Мелітопольського міського голови Івана Федорова, за участю начальника Мелітопольського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Головного управління ДПС у Запорізькій області Олександра Зюзіна, керівництва державних відомств міста та правоохоронних органів.

Відкриваючи засідання, Іван Федоров акцентував увагу на важливості функціонування створеної робочої групи, що сприятиме виявленню порушень земельного законодавства, зокрема, фактів захоплення, незаконного або нецільового використання земельних ділянок комунальної форми власності.

Міський голова не оминув увагою і питання інвентаризації об’єктів житлової та нежитлової нерухомості та наголосив на продовженні скоординованої роботи влади, контролюючих і правоохоронних структур з детінізації ринку праці та легалізації трудових відносин.

Під час засідання учасники вирішили посилити взаємодію органів місцевого самоврядування, податкової служби, державних структур міста та правоохоронних відомств для впровадження прозорого моніторингу земель, об’єктів нерухомості, детінізації зайнятості населення, що позитивно вплине на наповнення бюджету Мелітопольської громади.