image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Ремонт автошляхів – у центрі уваги депутатів облради

12:36 06.07.2021

З обласного бюджету депутати планують виділити кошти на ремонт автодороги в Мелітопольському районі Арабка — Астраханка — Мордвинівка — Гірсівка — Степанівка-Перша.

 Про це йшла мова під час робочого засідання постійної депутатської комісії з питань будівництва, транспорту, зв’язку та паливно-енергетичного комплексу Запорізької обласної ради.

Всього 867 млн. грн. виділено на розвиток та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Запорізької області з початку цього року. Депутати разом з директором державного підприємства «Місцеві дороги Запорізької області» Геннадієм Тімченком детально розглянули карту ремонтів автошляхів.

Загалом, учасники засідання погодили перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах у 2021 році за рахунок залишку субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам за бюджетною програмою 2020 та 2021 року, повідомляє прес-служба Запорізької облради.