image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Лікування геморою лазером без болю та ускладнень — реальність, яку ви можете собі дозволити!

Геморой викликає сковуючий дискомфорт, хворобливі відчуття та кровотечі. При цьому більшість людей бояться звернутися до спеціаліста, тому самостійно призначають собі мазі та свічки, які у підсумку не дають позитивного результату.

 

Єдиний перевірений спосіб позбутися геморою раз і назавжди — пройти лазерне лікування в Запорізькій обласній клінічній лікарні, — впевнені наші пацієнти.

— Мене турбували постійні болі, дискомфорт. Я все соромилася звернутися до лікаря, адже геморой — проблема дуже інтимна. Все займалася самолікуванням, думала, минеться, але ситуація тільки загострювалася. І, коли терпіти було вже несила, звернулася до проктологів Запорізької обласної лікарні. Лікарі тут дуже чуйні, тактовні, професійні. Здивувало те, що операція проходить дуже швидко — максимум годину, не потрібно робити загальний наркоз або лежати в стаціонарі, а після не залишиться жодних рубців та шрамів! Якби я знала, що все не так страшно, одразу звернулася б до лікарів, — ділиться пацієнтка відділення проктології 55-річна Людмила Іванівна.

— Позбавити геморою швидко, ефективно та безболісно дозволяє новітня лазерна технологія LHP із застосуванням лазера Ceralas E, який нещодавно з’явився у нашому відділенні. Методика передбачає випаровування тканини під впливом лазерного променя без фізичного впливу і дозволяє назавжди позбутися геморою без видалення, розрізів і швів. Додатковою перевагою методу є підтяжка і пластика слизової анального каналу, — пояснює завідувач відділення проктології Запорізької обласної клінічної лікарні АЛЕКСАНДРОВ Артем Сергійович.

Переваги лазерної методики LHP:

Операція абсолютно безпечна для людей різного віку і стану здоров’я. А повне виключення розрізів на шкірі дозволяє мінімізувати реабілітаційний період та досягати ідеального косметичного ефекту.

Всього за один сеанс, який триває 30-60 хвилин, ви позбудетеся від геморою, назавжди! При цьому позитивний результат ви відчуєте одразу після процедури, а вже наступного дня зможете повернутися до звичного ритму життя.

ВАЖЛИВО! Вам не доведеться їздити містом у пошуках діагностичних центрів і лабораторій, тому що все це є у нас!

На базі Запорізької обласної лікарні ви можете отримати консультацію лікаря-проктолога вищої кваліфікації, пройти всі необхідні лабораторні дослідження, а також отримати комплексне лікування та, за необхідності, можливість госпіталізації.

Чому пацієнти довіряють проктологам Запорізької обласної лікарні?

 

— Ми гарантуємо повну конфіденційність

— Працюємо комплексно, із залученням суміжних спеціалістів лікарні

— Завжди пропонуємо обрати, до якого лікаря записатись — чоловіка чи жінки, щоб уникнути психологічного дискомфорту

— Використовуємо краще обладнання експерт-класу для ефективного результату лікування

— Обираємо тільки ту методику, яка індивідуально підходить пацієнту

— Надаємо медичну хірургічну допомогу у режимі 24/7

— Супроводжуємо на всіх етапах лікування — від першої консультації до реабілітаційного періоду

Не відкладайте візит до проктолога — запишіться на БЕЗКОШТОВНУ консультацію прямо зараз!

Тел.: (067) 317-52-59, (066) 146-03-17

Сайт: zokb.org.uа

Facebook: zokb.official

Instagram: zokb_official

YouTube: Запорожская областная клиническая больница