image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Мелітопольцям роз’яснюють право на легалізацію доходів

15 вересня на зустрічі, ініційованій фахівцями Головного управління ДПС у Запорізькій області, мелітопольці мали можливість отримати відповіді на питання щодо особливостей застосування норм закону про одноразове (спеціальне) добровільне декларування.

Захід відбувся в Агенції розвитку Мелітополя за участі начальника Мелітопольського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Головного управління ДПС у Запорізькій області Олександра Зюзіна.

Під час зустрічі ймовірним декларантам роз’яснили норми та положення закону про проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування. Вони дізналися хто може скористатись одноразовим добровільним декларуванням і кому заборонено подавати таку декларацію, що є об’єктом декларування, ставки збору, яким чином подається декларація та як уточнити інформацію, зазначену у попередньо поданій одноразовій (спеціальній) добровільній декларації.

Олександр Зюзін наголосив на виключній добровільності одноразового (спеціального) декларування, зазначив позитиви від запровадження такого декларування та акцентував увагу на можливості використовувати задекларовані активи у майбутньому.