image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Відкритий діалог з громадою про можливості та засоби миробудування до Міжнародного дня миру

Цієї осені в Мелітополі відбувся захід до Міжнародного Дня Миру 2021, який 21 вересня відзначає Україна та світ.

18 вересня з 14.00 до 18.00 в парку культури і відпочинку ім. Горького, біля фонтану, пройшов Відкритий діалог з громадою про можливості та засоби миробудування на всіх рівнях життя. В діалозі прийняли участь містяни та гості міста, з них: представники управління культури та молоді, Мелітопольського міського краєзнавчого музею, інших установ міста, шкільні освітяни, бізнес-тренерка, пенсіонери та домогосподарки, учні НВК №16, ЗОШ №15, школи «Прометей», ВПУ, МПАЛ, студенти МДПУ ім. Б.Хмельницького, ТДАТУ ім. Д.Моторного, ЗДМУ, КНУ та інші.

Молодіжна правозахисна організація СТАН разом з регіональними партнерами проводить цілу низку подій в Івано-Франківську та інших містах країни. Заходи до Дня Миру в Україні проводяться Молодіжною організацією “СТАН” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Парнерами проєкту в місті Мелітополі стали БО «БФ «МЛТ МУЗЕУМ+» та Мелітопольський міський краєзнавчий музей.

Відкриті миротворчі діалоги на вулицях України — це дружній простір для обміну думками між звичайними людьми різного віку, сфер діяльності та інтересів, але об’єднаними спільними ідеями та цінностями “позитивного миру”, прав людини, добросусідства і відповідальності, гідності та рівності. В Мелітополі за відкритим столом зібрались чудові активні громадяни, зацікавлені у розбудові та розвитку мирного суспільства.