image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Затримали за зґвалтування молодої жінки

17 листопада мешканці Мелітопольського району серед білого дня стали свідками того, як чоловік силоміць тягнув у будинок молоду жінку, яка кричала. Люди не залишились байдужими та зателефонували до чергової частини відділення поліції № 1 Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області

Працівникам поліції вдалося заскочити зловмисника, який ще перебував у будинку потерпілої. Він зґвалтував 20-річну жінку, що було підтверджено проведеною  експертизою. 19 листопада зловмисника було арештовано. Веселівський районний суд обрав для підозрюваного запобіжний захід – тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Як встановили поліцейські, 38-річний чоловік неодноразово притягався до кримінальної відповідальності й більше ніж десять років відбував покарання в місцях позбавлення волі.

Його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання та вже 18 листопада слідчим, за згодою з процесуальним прокурором, повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.