image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Втекти з викраденим зловмисник не встиг

На підставі зібраних доказів раніше вже судимому за крадіжки 28-річному мешканцю Мелітополя повідомлено про підозру у правопорушенні, триває досудове розслідування. 

17 листопада о 18.30 до чергової частини Мелітопольського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з будинків про скоєння злочину. За словами заявника, до сусіднього будинку проник невідомий чоловік, який намагався вчинити крадіжку.

За вказаною адресою зловмисника викрили негайно «на гарячому». Через незачинену хвіртку правопорушник проник на територію приватного домоволодіння, де тимчасово ніхто не мешкав. Шляхом пошкодження навісних замків  проник до приміщень  літньої кухні та будинку, звідки намагався викрасти побутові прилади та посуд (ТВ-тюнери, мобільний телефон, праску та посуд) на загальну суму приблизно 6 тисяч гривень. Втекти з викраденим зловмисник не встиг, його викрили на подвір’ї будинку та затримали.

Особа зловмисника виявилась вже відомою працівникам поліції. Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час огляду у затриманого працівники слідчо-оперативної групи районного управління поліції виявили та вилучили викрадене ним майно.

18 листопада слідчим, за погодженням з окружною прокуратурою,  фігуранту повідомлено про підозру у кримінальному правопорушенні за  ч. 3 ст. 15 (замах на кримінальне правопорушення) ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років

19 листопада Мелітопольський міськрайонний суд обрав підозрюваному запобіжний захід — домашній арешт цілодобово. Триває досудове розслідування.