image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Подарували дітям радість

10:22 26.06.2013

IMG_8182 (Копировать1)Минулої п’ятниці вихованці Новомиколаївської та Терпіннівської шкіл-інтернатів побували на веселому святі, яке для них влаштував меценат Дмитро Філоненко.

Він запросив дітей до кафе «Фортуна», де для них були накриті столи, а попереду чекала цікава розважальна програма.

— Сьогодні ми вирішили влаштувати дітям свято, — розповів Дмитро Філоненко. — На вихованців шкіл-інтернатів чекають конкурси з подарунками, веселий клоун та показові виступи вихованців спортивного клубу «Богатир». Окрім цього, прийнято рішення, що з 21 по 26 червня 10% від денного прибутку нашого кафе ми передамо цим двом школам. І подібні заходи ми хочемо зробити постійними.

IMG_8188 (Копировать1)Чи варто казати, що діти лишилися задоволеними від поїздки? Вони впродовж кількох годин мали змогу побешкетувати разом із веселою клоунесою Мандаринкою, спостерігали за маленькими богатирями — майстрами гирьового спорту (яких тренує С. Кубрак), спілкувалися та смакували приготованими для них ласощами.IMG_8177 (Копировать1)

Керівники шкіл-інтернатів подякували спонсорам свята за надану дітям можливість відволіктись від повсякдення та повеселитися. Д. Філоненко вже не вперше надає допомогу інтернатам і запевняє, що ця дружба з часом буде лише зміцнюватись.