image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Незабутні зустрічі

DSC05271 (Копировать1)В таборі денного перебування «Веселка», що при Семенівській загальноосвітній школі, вихователі добре знають, що життя і здоров’я дітей — це найголовніше і тому приділяють велику увагу безпеці життєдіяльності.

Були ретельно продумані і сплановані заходи. Діти в ігровій формі вивчали правила пожежної безпеки, поведінки в лісі, на дорозі, під час екскурсій та інші. Вчилися користуватися газовим обладнанням, вогнегасниками, протигазами. Але найбільше сподобалася і запам’яталася екскурсія до аварійно-рятувального загону. Нас дуже тепло і радісно зустрів Яшин О. В., цікаво розповів про роботу загону рятівників  та показав засоби рятування потерпілих Горецький В. В.

Особливо вразила дітлахів техніка: машини, бульдозери, екскаватори та багато іншого. Діти мали  змогу посидіти за кермом пожежної машини, одягти на себе кисневі балони та маску для підводного рятування.

За півтори години наші учні багато чому навчилися і відчули себе справжніми рятівниками.

Адміністрація школи, педагогічний колектив, батьки і учні дуже вдячні начальнику частини Вінницькому О. П. за теплий прийом та організацію екскурсії.