image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Футболісти районної ДЮСШ — одні з кращих

10:48 10.07.2013

3 липня в селищі Нововасилівка Приазовського району відбулися фінальні ігри відкритої першості з футболу серед юнаків 1998-1999 років народження на призи обласної організації всеукраїнського спортивного товариства «Колос».

Всього в змаганнях брали участь вісім команд, до фіналу дійшли чотири кращих: збірна Мелітопольської районної дитячо-юнацької спортивної школи, «Таврія-Скіф» з Михайлівського району, Кирилівський «Азовець» та команда Приазовської ДЮСШ. Голова Запорізької обласної організації всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Анатолій Земляков підкреслив, що всі фіналісти мали гідну підготовку.

Учасників першості привітав голова Приазовської райдержадміністрації Вадим Сухіна. Він подякував організаторам за проведення змагань і зазначив, що для Приазов’я велика честь приймати на території цей турнір. За підсумками футбольних матчів на почесному третьому місці опинилися спортсмени Мелітопольської  районної ДЮСШ, другу сходинку посіла команда Михайлівського району «Таврія-Скіф», перемогу здобули футболісти Приазовського району. Також медалі та грамоти отримали кращі гравці змагань.