image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Відпочинок на Степанівській косі став комфортним

10:57 10.07.2013

В цій зоні відпочинку з’явилися блага цивілізації: душові з прісною водою, роздягальні та туалети.IMG_8562 

Все стало результатом спільної роботи спеціалістів Приазовського національного парку та орендаторів території. Як розповів провідний фахівець з рекреації Приазовського НПП Штефан Іванчиков, кожного року працівники парку прибирають пляжі, в 2013 р. тільки зі Степанівської коси було вивезено близько 10 Камазів сміття. На початку літа ця зона дозвілля була закрита для відвідувачів, тому що велися роботи з її благоустрою. Наприкінці червня відпочиваючі змогли особисто оцінити нові умови дозвілля. За словами любителів морського відпочинку, такі зміни їм до вподоби. Окрім душових та роздягалень, на пляжі з’явився затінок, де можна сховатися від сонця. Важливо й те, що з зони відпочинку регулярно вивозиться сміття.IMG_8567

Таким чином упорядковано близько 400 метрів території, загалом від сміття прибрали шестикілометрову зону. В’їзд в зону відпочинку платний — до 50 гривень з однієї машини.

Спеціалісти парку покладають надії, що в майбутньому вдасться створити належні умови для дозвілля на всій території зон рекреації, і громадяни зможуть відпочивати з комфортом.