image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Великий фінал

10:52 24.07.2013

17 липня на стадіоні «Спартак» відбулися фінальні ігри в рамках щорічного кубку-меморіалу пам’яті відомого мелітопольського підприємця та мецената Олега Олексенка. великий

Впродовж вечора на смарагдовому газоні стадіону, що носить ім’я Олега Івановича, були зіграні два матчі за третє-четверте та перше-друге місця. У так званому «малому фіналі» зійшлися мелітопольські команди «Локомотив» та «Прометей». Перші ж хвилини гри дали зрозуміти, що напруженої боротьби у матчі не вийде. Завдяки завзятості Сергія Кононихіна, Романа Сулли, Максима Ширяєва команда «Прометея» заробила два очки. Переглянувши тактику своєї гри, залізничники, а саме Артем Логвиновський і Руслан Муратов дали відсіч суперникам, пішовши у прорив. У підсумку – більш ніж впевнена перемога «Локомотива»: 5-2.великий2

Не виправдав сподівань присутніх шанувальників футболу і матч за головний приз турніру. «Мелітопольська черешня» каменя на камені не залишила від захисту костянтинівського «Регіону» і на другий тайм виходила вже з більш ніж комфортною перевагою: 5-0. Голи у ворота суперників забили Сергій Єлісєєв, Олександр Капуста, Андрій Емельянцев, Дмитро Яковенко.

Все, на що спромоглися футболісти з Костянтинівки — це трохи скоротити відставання. У другому таймі Константиновські гравці Денис Козлов, Максим Гаврилюк дали відсіч супернику. Фінальний свисток судді зафіксував на табло рахунок 6:2 на користь «Мелітопольської черешні».

Таким чином, бронзовим призером стала команда «Прометей», срібним призером – команда «Регіон». Переможцями стали футболісти «Мелітопольської черешні».

Під час церемонії нагородження учасників і призерів турніру привітав голова правління торгової марки «ОЛКОМ» Євген Куценко, який подякував спортсменам за створене свято футболу.

Команди, що посіли призові місця, були нагороджені грамотами та медалями від організаторів турніру-меморіалу, а футболісти «Мелітопольської черешні» отримали перехідний кубок змагань пам’яті Олега Івановича Олексенка.