image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Нарада з орендаторами

10:44 07.08.2013

Питання реєстрації земельних ділянок та договорів оренди землі розглядали у четвер під час спеціальної районної наради.нарада

Керівники сільгосппідприємств, різних районних організацій, спеціалісти управління агропромрозвитку райдержадміністрації, управління Держземагентсва в Мелітопольському районі, реєстраційної служби та податкової інспекції взяли активну участь в обговоренні питань порядку денного.

Зокрема, розглядалися питання порядку реєстрації права власності на земельну ділянку та реєстрації похідного права на землю, детально розглядали питання порядку реєстрації земельних ділянок. З усіх питань для крупних орендарів існує багато проблем. Найчастіше вони пов’язані з великим обсягом паперів, які необхідно оформити, а також часу та коштів.

Через певні зміни у  порядку реєстрації земельних ділянок у орендарів району відповідно виникають проблеми з договорами оренди. Вирішувати їх слід з орендодавцями, тобто володарями паїв. Більшість їх — люди похилого віку, які не мають ані коштів, ані сил, аби проходити процедуру реєстрації по-новому.