image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

П`ять сотен першокурсників

2 вересня в Мелітопольському державному педагогічному університеті ім. Богдана Хмельницького відбулася урочиста лінійка, присвячена початку навчального року.пять пять2

Цей рік для вишу ювілейний, МДПУ виповнюється 90 років. Ректор університету Валентин Молодиченко наголосив, що кращі традиції діяльності закладу будуть збережені, а всі навчальні, виховні та оздоровчі програми будуть виконані у повному обсязі та висловив вдячність першокурсникам за їх вибір.

Від імені голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Пеклушенка студентів та викладачів привітав депутат Запорізької обласної ради Геннадій Шанін. Він побажав студентам наснаги в навчанні та після закінчення навчального закладу зайняти гідне місце у суспільстві.пять3

В 2013 році до вищого навчального закладу вступило більше 500 першокурсників. У своєму виступі заступник Мелітопольського міського голови Ірина Донець звернула увагу студентів, що покликання педагога, перш за все, сіяти добре та світле у душі своїх учнів.

Випускник закладу голова Мелітопольської райдержадміністрації Євген Любцов запевнив першокурсників, що вони не помилилися з вибором вищого навчального закладу. В свою чергу, голова районної ради Юрій Єсипенко наголосив, що випускників МДПУ чекають у навчальних закладах району.

Під час урочистої лінійки настоятель собору Святого Георгія Победоносця протеєрей Максим благословив студентів на навчання.