image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Тараса Шевченка думки будуть жити віки

Саме під такою назвою 20 вересня у сільському клубі Садового пройшло свято,з нагоди 200-річчя з Дня народження великого українського письменника Т. Шевченка.

Літературно-музичний захід був присвячений 200-річчю з Дня народження Тараса Шевченка. На зустрічі були присутні завідуюча сільським клубом Тетяна Даниліна, бібліотекар Віра Романенко та учні початкової школи.  Малечі дуже сподабалося дивитися сцени з життя великого письменника та слухати виступи вокальної групи «Надія». Також на зустрічі вихованці дитячої студії «Художнє слово» прочитали відомі вірші Тараса Шевченка.

Усі діти були активними учасниками зустрічі та проявили свою активну громадянську позицію. Діти поділилися своїми мріями з дорослими і розповіли, що хочуть, щоб Україна стала відомою на весь світ, і щоб Тарас Щевченко пишався українцями.

Школярі із зодоволенням відповідали на запитання вікторини, яку підготували організатори. Найкраще життєвий шлях та творчість великого українця знали учні четвертого класу Дар`я Романенко, Данило Чирков, Марія Райд, Єва Чараєва, Яніна Цвєткова, а також учень 2-го класу Дмитро Красуля.

По закінченню зустрічі активні учасники були нагороджені солодкими призами, а всіх учнів очікував солодкий стіл.