image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Губернатор відвідав район

13:12 23.10.2013

18 жовтня з робочим візитом Мелітопольський район відвідав голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Пеклушенко.губернгуберн 3

Він побував у товаристві з обмеженою відповідальністю «Енергія — 2000» та ознайомився з ходом посівної кампанії в районі. Голова Мелітопольської райдержадміністрації Євген Любцов розповів, що загальна посівна площа озимих  культур в районі складає більше 30 тисяч гектарів і наразі майже всі вони засіяні. Він звернув увагу, що половина озимини була посіяна ще до дощів, після яких зерно отримало необхідну вологу для росту. Під час бесіди з Олександром Пеклушенком голова райдержадміністрації розповів, що цієї осені складаються гарні погодні умови для посівів і у разі вдалої перезимівлі, в 2014 році можна очікувати, врожайність до 35 центнерів з гектара.

В свою чергу директор товариства «Енергія -2000» Микола Бандура розповів про роботу підприємства. Окремо він зупинився на сівозміні сільськогосподарських культур. Аграрій надає перевагу озимій пшениці, її кількість на полях Микола Бандура хоче довести до 45-50 % від загальної площі посівів.

губерн2Після ознайомлення з діяльністю товариства Олександр Пеклушенко оглянув і хлібний павільйон, де продається продукція «Енергія — 2000». Однією з особливостей підприємства є  те, що, окрім вирощування зернових, на ньому випікається хліб із власної пшениці, 70%  хлібобулочних виробів реалізується через власну торгівельну мережу.

Голова Запорізької облдержадміністрації зазначив, що в «Енергії-2000» основними засадами роботи є технологічне удосконалення, використання якісного технічного оснащення та турбота про людей — підприємство виплачує найбільший відсоток орендної плати за землю  своїм орендодавцям. Обласний очільник високо оцінив роботу підприємства та подякував Миколі Бандурі за його працю.