image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

«Долати проблеми необхідно спільними зусиллями»

14:49 06.11.2013

Таку думку висловив голова Мелітопольської райдержадміністрації Євген Любцов під час спілкування з депутатом Запорізької обласної ради Геннадієм Шаніним.долати2

Приводом для зустрічі стала неабияка подія: за три роки нарешті був відремонтований відрізок вулиці Ломоносова, що з’єднує с. Семенівку Мелітопольського району та м. Мелітополь. Справа в тому, що ця  ділянка документально не належить ні місту, ні району. «Минулого року на сесії Семенівської сільської ради було закладено для ремонту цієї ділянки дороги 70 тисяч гривень, але потім виявилося, що вона «нічия»… Ця ділянка не була на балансі Семенівської сільради, а за законом бюджетні кошти можна освоїти лише, якщо об’єкт є на балансі», — розповів Євген Любцов. В свою чергу, Геннадій Шанін зазначив, що на особистому прийомі мешканці міста неодноразово зверталися до нього з цією проблемою. З проханням допомогти відремонтувати дорогу звернулися й до голови Запорізької облдержадміністрації Олек- сандра Пеклушенка. За словами Геннадія Шаніна, керівник області поставив завдання в десятиденний строк вирішити це питання. Саме за цей термін за рахунок обласних позабюджетних коштів ділянку дороги в 500 м відремонтовано, загалом на всі роботи витрачено близько 50 тисяч гривень. Всі роботи проходили під особистим контролем Олександра Пеклушенка та депутата облради Геннадія Шаніна.

долатиТа, на жаль, така вулиця не єдина. Як пояснив голова райдержадміністрації, труднощі виникають через відсутність генерального плану міста та населених пунктів району. Під час спілкування із депутатом облради Євген Любцов наголосив, що цю проблему Мелітополя та Мелітопольського ра-йону реально вирішити спільними зусиллями керівництва міста та району, при залученні обласних депутатів.