image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

REGIONAL PROF PATY

ПРЕЗЕНТАЦИЯ ПРОФЕССИЙУ м. Мелітополь та Мелітопольському районі стартує спільний соціальний студентський проект “REGIONAL PROF PATY”, започаткований Запорізьким обласним центром зайнятості та Класичним приватним університетом за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради.

Проект направлений на запобігання безробіттю серед молоді та сприяння збільшенню їх шансів на працевлаштування шляхом проведення комплексної превентивної роботи серед учнівської молоді з питань підвищення мотивації до вибору професій, професійного самовизначення молоді на основі усвідомлення особистісних нахилів та здібностей.

У нашому регіоні учасниками проекту стали Мелітопольський міський та районний центри зайнятості, Мелітопольський інститут державного та муніципального управління «Класичного приватного університету».

Проект орієнтовано на учнівську молодь 9, 10, 11-х класів шкіл міста. Для інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо світу професій та потреб вітчизняного та регіонального ринків праці в межах зазначеного проекту буде використано інноваційні форми та прийоми – майстер-класи, тренінги від успішних професіоналів; зустрічі з професіоналами; школи професійної освіти.

Для ефективності реалізації проекту передбачено активне залучення школярів до самостійного, глибокого вивчення ринку праці регіону та специфіки професій через участь шкільної молоді у конкурсі творчих робіт (твір, фото, відео) “Професія моєї мрії” та конкурсі на кращий проект малюнку або графіті на тему “Краса рідного краю”.

22 березня 2014 р. у Мелітопольському інституті державного та муніципального управління «КПУ» за відбудеться презентація проекту за адресою: м. Мелітополь, Каховське шосе, 8/2.