image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Підвищили майстерність

20 березня у Мелітопольському державному педагогічному університеті  відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція за участю науковців з усієї України, присвячена 90-річчю університету та кафедри педагогіки.пидвищили [1600x1200] пидвищили2 [1600x1200]

Тема конференції — «Технології формування педагогічного професіоналізму майбутніх учителів» — викликала цікавість у студентів університету. «Сьогодні велике значення надається питанням професійної не тільки теоретичної, а й практичної підготовки спеціалістів. Вона повинна ідеально відповідати потребам суспільства», — зазначив ректор МДПУ Валентин Молодиченко.

На початку конференції перед присутніми виступив завідуючий кафедрою педагогіки та педагогічної майстерності Марк Елькин. Він розповів про етапи становлення кафедри.

Робота конференції була спрямована у кількох напрямках,  серед яких проблеми підготовки вчителів в історії освіти, дидактичний та методичний контекст підготовки творчої особистості вчителя, інформаційно-комунікаційні технології у процесі формування педагогічного професіоналізму майбутніх учителів та інші.

«В обговоренні питань та проблем, які винесені на конференцію, беруть участь спеціалісти із різних ВНЗ Запорізької області та України. Я впевнений, що усі спеціалісти, які сьогодні беруть участь у конференції, знайдуть нішу, де зможуть обговорити питання, пов’язані з їх інтересами», — підбив підсумки В. Молодиченко. За матеріалами конференції планується підготовка та видання збірника статей «Технології формування педагогічного професіоналізму майбутніх вчителів».