image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Студенти ТДАТУ рятують життя

IMG_5581+Для студентів ТГАТУ вже стало традицією щорічно здавати кров, допомагаючи людям, які цього потребують.

Першу акцію донорства крові було організовано та проведено весною 2010 року, поштовхом до якої стала трагедія, що трапилася з одним із студентів. Здача крові не тільки дає змогу допомогти ближньому, а й оновити свою кров, дізнатися її групу й отримати розгорнутий аналіз. У нашому університеті є свій банк крові, до якого наші студенти здають кров та можуть використовувати її безкоштовно у разі виникнення потреби.

У черговий раз, 27 березня студенти профбюро ТДАТУ організували похід до центру здачі крові, де усі бажаючі студенти нашого університету мали змогу добровільно стати донором та поповнити банк крові. Слід зауважити, що тільки студенти ТДАТУ займаються такої благодійною акцією!

«Краплина твоєї крові – врятує життя!» — саме під таким гаслом студенти здають кров. Приємно відзначити, що з кожним роком свідомість та небайдужість нашої молоді з усього міста зростає.

Пам’ятайте, донор – звичайна людина, яка намагається рятувати життя, як правило, зовсім незнайомих йому людей. Приєднуйся до наших рядів і, можливо, саме твоя краплина крові подарує комусь ту жадану можливість і надію – залишитися живим!